Selecteer een pagina

DITISROOS

Webdesign, ux/ui en grafische vormgeving

Design is not just what it looks like and feels like.
Design is how it works.

Wegens drukte met school en lopende klussen neem ik op dit moment geen nieuwe opdrachten meer aan. Vanaf augustus ben ik weer volledig beschikbaar!

WEBDESIGN

Elke website wordt zo ontworpen zodat het bij jou en jouw merk past. Ik vind het belangrijk dat je zelf ook je website kan aanpassen, daarom wordt alles op een gebruiksvriendelijke maar mooie manier gebouwd.

USER EXPERIENCE & INTERFACE

Niets is zo belangrijk als het goed werken van een product. Alles wordt zo ontworpen dat elke gebruiker een fijne ervaring heeft met het product. Daarnaast moet het er natuurlijk ook mooi uitzien, of dat een website, app of iets anders is!

GRAFISCHE VORMGEVING

Alles wat je nodig hebt voor het in de markt zetten van jouw bedrijf: huisstijl, visitekaartjes, folders en natuurlijk je website. Alles wordt ontworpen met een strak en helder design.

Helder, fris en mooi

DitisRoos kan ervoor zorgen dat zelfstandigen, nieuwe of kleine bedrijven online vindbaar zijn met een eigen stijl. Deze stijl moet passen bij het eigen bedrijf en hun eigen doelgroep aanspreken. DitisRoos zorgt ervoor dat jouw goede werk ook zichtbaar is voor anderen, zowel print als digitaal.

Rosalie Ywema

Portfolio

Diensten      Contact

YOUNews mock-up DitisRoos
Twenty50 huisstijl en website
Rooster Road Productions website

Testimonials

Tevreden klanten

“Dankzij mijn nieuwe website kan ik mijn video’s op een strakke en professionele manier tonen. Ik vroeg om een simpele website en ik kreeg het binnen een dag. Bedankt Roos!”

Daniël Zonneveld

Filmproducent bij Dan Stone Videos.com

“Rosalie heeft met veel enthousiasme en expertise de afgelopen maanden voor de School voor Journalistiek Hogeschool Utrecht twee professionele WordPress sites ontworpen. Daarbij heeft ze goed geluisterd naar de vraag; ontwikkel een nieuwsplatform waar studenten dagelijks content op kunnen zetten voor een jonge doelgroep. Rosalie is prettig om mee samen te werken omdat ze luistert, meedenkt, creëert en op tijd levert.”

Jannerieke Hommenga
Opleidingsmanager CMD bij de HU

YOUNews