Selecteer een pagina

How we roll

Houston, we’ve got a

solution!

Werkwijze

Dream. Discover. Do. Repeat.

Aim for the moon, if you miss you’ll reach the stars

 

Stel je voor als astronaut zwevend boven de aarde en kijkend naar de sterren. De grootsheid, het onbekende. Wij kunnen er alleen maar van dromen. Daarom houden we zo van fantaseren! Dit doen we ook graag samen met jou. We beginnen met fantaseren en brainstormen. Out of the box. Samen met de doelgroep gaan we kijken welke problemen ze hebben en welke oplossingen we daarvoor kunnen bedenken. We ontwikkelen een basis voor je concept, een MVP. Ook maken we meteen een plan hoe je de markt kunt betreden, hoe je je wilt presenteren en nog veel meer.

Als laatst gaan we je concept ook echt ontwikkelen! Jouw app, website, systeem of wat dan ook komt tot leven. Dit proces gaan we samen met jou en je doelgroep doorlopen, zo ontstaat het beste product. We blijven testen en itereren, want een half product is geen product. Je wilde ten slotte wel de wereld verbeteren.

Mogen we jou daarbij helpen?

We komen graag een keer langs om een plannetje maken om de wereld te verbeteren 🚀

Over DitisRoos

Verbinding, authenticiteit en eenvoud

 

Onze kernwaarden zijn verbinding, authenticiteit en eenvoud. Zo gaan we altijd uit van je doelgroep en ontwikkelen we zo de beste oplossing voor jouw klanten. We zijn van nature heel nieuwsgierig en kunnen goed luisteren. Niet luisteren om te antwoorden, maar om verbinding te leggen met de ander en ze zo echt te begrijpen. We geloven namelijk dat als jij een echte verbinding hebt met je doelgroep je zo blijere klanten hebt en jij beter je doelen kunt bereiken. Heb je zonder gemeenschappelijke waarde met en voor anderen wel een bestaansrecht? 

Elk bedrijf is anders en wij willen je helpen om dit aan de buitenwereld te laten zien en in je eigen kracht te staan. Klanten kopen namelijk van mensen en kiezen voor een bedrijf dat goed voelt. Wij helpen je graag met het uitdragen van wie je bent en je hierdoor succesvol laten worden! Want als jij succesvol bent zijn je klanten dat ook.

Less is more. Beetje standaard uitdrukking, maar wij geloven dat de kracht juist zit in eenvoud. Cut the crap en focus op wat wel echt belangrijk is. Wij prikken er graag doorheen en gaan de uitdaging aan om het zo eenvoudig mogelijk te maken! Niet het makkelijkste om te doen, wel het belangrijkste. Wat is de echte boodschap?

DitisRoos is initiatiefnemer van Studio Rocket Power.

 

Rosalie Ywema

Co-founder en ontwerper

Communication & Multimedia Designer die het ontzettend tof vindt om echte problemen op te lossen. Ik daag niet alleen mezelf graag uit, ook anderen. Ik ben heel nieuwsgierig en stel daarom graag vaak de vraag ‘Waarom?’, om zo samen tot de kern te komen. En deze vraag stel ik niet alleen graag aan jou, ook aan je doelgroep. Samen kunnen we goed brainstormen om zo tot de beste oplossing te komen. Ik geef niet alleen advies over een product/dienst, maar ontwikkel ook graag het bedrijf en de mensen die erbij horen. Samen kom je tenslotte het verste!

Heeft een passie voor communicatie, psychologie, ondernemerschap en design. Is goed in het bedenken van sterke concepten en het opzetten van een stevige basis. Digitale oplossingen zijn prachtig, maar het begint bij de mens erachter!

Eigen tool

Concept Builder

To concept and beyond

 

Concept Builder

Dé tool om een goed concept mee te ontwikkelen. Want waar moet je nou beginnen? De Concept Builder helpt je in de juiste volgorde om je idee concreet te maken. Beantwoord de vragen en krijg inzicht in de plus- en verbeterpunten. Van een vaag idee naar een concreet en onderbouwd concept!

Download de gratis whitepaper

Studio Rocket Power deelt graag haar kennis en daarom geven we je graag de whitepaper gratis!

Download de gratis whitepaper over de Concept Builder als je…

  • … meer wilt leren over hoe je een doelgroep bepaalt.
  • … aan alle aspecten wilt denken voor een marktonderzoek.
  • … concreet je missie en visie wilt formuleren.
  • … meer wilt leren over de USP van je product of dienst.
  • … een goed beeld wilt hebben over je financiën.
  • … een huisstijl en marketingstrategie wilt opzetten.

Contact

Let’s work together!

Mail, bel of stuur gewoon een Whatsappje!